Kate Moss gaat naakt voor de Playboy

Nou het is officieel. Na bijna zes maanden van geruchten weten we het nu zeker: Kate Moss gaat in de Playboy.

Het nieuws werd bevestigd door de hoofdredacteur van het tijdschrift, Jimmy Jellinek, in een interview met de Los Angeles Times.

“Dit is een enorme wereldwijde brand. Je moet een wereldwijd icoon hebben om indruk te maken” zei Jellinek stellig. “Je hebt het over het gezicht van Burberry, de grootste supermodel van de wereld op de cover van Playboy. Ze is de perfecte partner voor ons om op te cover te staan voor ons 60-jarige feestje”.

De speciale 60ste verjaardag dubbeldikke januari / februari editie van de Playboy zal in december in de winkels te vinden zijn en -yup- met een naakte Kate. Volgens de krant zal ze de beroemde bunny oren van het merk dragen, Franse manchetten, zijden kousen, en natuurlijk een “kom maar hierheen glimlach.” De Playboy zal net op tijd worden uitgebracht voor Moss haar 40e verjaardag in januari.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*