Floris van Bommel ontwerpt brandweerschoen

Het schoenenmerk Floris van Bommel is ene wel erg opmerkelijke samenwerking aangegaan: met de brandweer. Het resultaat is een vuurrode sneaker die, als je je er vier wielen en een ladder bij denkt, bijna op een echte brandweerwagen zou lijken volgens het merk.

“We hebben in het verleden samengewerkt met bekende acteurs, bands en sporters. Unieke talenten die we als helden aanbeden hebben, maar de echte helden uit deze wereld worden daardoor soms wat overschaduwd”, aldus van Bommel. “Ik vind het mooi dat we met dit project hen een saluut kunnen brengen, de helden uit de brandweerwereld.”

De volledige opbrengst van de brandweerschoen wordt geschenken aan de Nederlandse Brandwondenstichting.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*