Zo maak je de haarlook van Stella McCartney’s fashionshow

Stella McCartney stelde tijdens de Londense Fashion Week haar nieuwste sportcollectie voor Adidas voor. De modellen werden voorzien van een stijlvolle, fashionable en toch sportieve coupe. Wij leggen uit hoe je zelf zo’n dot of paardenstaart kan creëren.

Stella McCartney werkte voor de twee looks samen met Aveda. Zij gebruikten de producten Air Control Spray, Smooth Infusion Style Prep, Control Force Firm Hold Hair Spray en damage Remedy Daily Hair Repair.

Voor de dot zetten ze het haar eerst onderaan vast met een lage paardenstaart om daarna het haar te vlechten en met speldjes onderaan vast te zetten. Afwerken doe je met wat haarlak.

De tweede look was ietsje moeilijker. om de paardenstaart met vlecht te creëren, verdeelde Aveda het haar eerst in twee delen: kam al je haren achteruit, en neem het overgrote deel van je haar bovenaan vast. Maak het eerste deel vast met behulp van een simpele paardenstaart. Het onderste gedeelte van het haar neem je stevig samen en vlecht je tot op het einde. Zet vast met een elastiekje. Vervolgens draai je de vlecht rondom je net daarbovenliggende paardenstaart, zodat het eleastiekje bedekt is. Zet vast met speldjes en werk af met een flinke dosis hairspray.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*