MyGuapa Launch Event

Woensdagavond 9 oktober werd in Art of living well in Den Bosch het officele launch event gehouden van MyGuapa, een nieuw, Nederlands modemerk met een Spaans tintje. Mooi, bekoorlijk, lief, slim, aantrekkelijk…. Een vrouw met deze eigenschappen laat zich in het Spaans in één woord vangen: ‘Guapa’.

MyGuapa biedt bijzondere vrouwen een bijzonder colbert met een variëteit aan stijlen die zij zelf kan samenstellen. MyGuapa heeft een prachtige collectie colberts die zowel zakelijk als casual gedragen kunnen worden. Het colbert is uniek door het gebruik van verschillende stijlen revers. Een zakelijk zwart jasje verandert in een handomdraai in een feestelijke variant met een schitterend revers. Het model, de stof en het draagcomfort zorgen ervoor dat dit colbert tot de favorieten van de vrouw behoort, waarin ze altijd weer verrassend voor de dag kan komen.

De eerste gepresenteerde collectie biedt het model “Miriam” en is verkrijgbaar in zwart, donkerblauw en taupe. De zwarte en blauwe colberts zijn uitgevoerd in een prachtige wooltouch. Deze stof valt soepel en geeft extra draagcomfort door het gebruik van strech. De taupekleurige variant is gemaakt van een luxe satijn.

De revers zijn divers in vorm, kleur en materiaalgebruik. MyGuapa heeft voor deze collectie gekozen voor revers met een chique mix van knopen (Madrid), revers met een stoere hoge kraag (Palencia), een lederen revers (Sevilla) en een jeansvariant (Badojoz). De combinatie van één jasje en twee revers geeft zo drie verschillende outfits. De collectie is verkrijgbaar in een select aantal modezaken in Nederland. Daarnaast is MyGuapa online verkrijgbaar ( www.myguapa.com…) en wordt het verkocht op speciale MyGuapaEvents.

De officiele start van MyGuapa is mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding campagne dat de afgelopen maanden is gehouden. Met het opgehaalde geld is de wintercollectie 2013 ontwikkeld en zal er binnenkort een webshiop online komen. Ook wordt er op dit moment al hard gewerkt aan de collectie voor het voorjaar van 2014. Daarnaast wil MyGuapa in de komende jaren het assortiment verder uit bereiden met bijvoorbeeld riemen en tassen en zo uitgroeien tot een label, dat aan een groot deel van de wensen van de Guapa’s tegemoet komt..

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Sandro Takke

Post Author: Sandro Takke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*