Welikefashion.com stopt met verkoop bont

De (online) winkel Welikefashion.com… stopt met de verkoop van bont. Welikefashion.com… schrijft in een mail aan Bont voor Dieren: ‘Welikefashion.com… geeft graag gehoor aan het Fur Free Retailer Program. Vanaf aankomende collectie Spring/Summer 2014 zullen we geen bont items of details meer inkopen en enkel faux fur verkopen. Deze collectie zal vanaf december 2014 binnenkomen.’

Steeds meer bedrijven geven gehoor aan de bontvrije oproep van Bont voor Dieren. Zo besloten eerder ook Nelly.com… en The Sting om een bontvrij beleid te gaan voeren. Enkele weken geleden maakte ook Nelly.com… al bekend te gaan stoppen met de verkoop van bont.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*