Louboutin lanceert Nude-kleuren voor iedereen!

De nude-trend zet zich ook dit najaar door. Ook op de schoenenmarkt zijn nude-schoenen nog steeds een ware hit omdat ze de benen optisch verlengen. Alleen spijtig voor vrouwen die een iets donkerdere huidskleur hebben, en daardoor niet in aanmerking kwamen voor de lichte schoenen.

Al brengt Louboutin daar dit jaar verandering in. Het merk lanceert nude-schoenen voor elke huidskleur. In totaal zou het over meer dan 5 verschillende tinten Nude gaan. Om na te gaan welke kleur het beste bij jouw huidskleur past, werd er een speciale app ontwikkeld.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*