Zo organiseer je een leuke vriendinnenavond

Met je vriendinnen is het altijd leuk vertoeven, maar soms wil je de avond toch net iets actiever maken dan enkel wat drinken, knabbelen en babbelen. Wij zetten enkele leuke activiteiten die je thuis met je vriendinnen kan ondernemen op een rijtje:

– Make-up avondje. Laat iedereen zijn gekste, foutste of net meest klassevolste make-up meebrengen en experimenteer samen nieuwe stijlen uit. Ook leuk: koop enkele goedkope make-uppaletten die jullie die avond naar hartenlust kunnen uitproberen. Er zijn zelfs kapperszaken die aan huis komen om je make-up te verzorgen en je te voorzien van een leuke fiftieslook.

– Hou een (T)upperware-avondje. Het klinkt stom, maar het zal gegarandeerd aanslaan. Want wie wil er nu niet het nieuwste handige machientje hebben om ui te snijden, snel deeg te kneden, of als jullie niet zo’n keukenprinsessen zijn om plezier te beleven in bed. Er zijn verschillende bedrijven die avondjes thuis organiseren, ook kledingmerken en zelfs webshops doen aan de trend mee.

– Nostalgische avond: Wil je een op-en-top nostalgische avond beleven? Kies dan voor een spelletjesavond met games uit jullie kindertijd: Twister, Dokter Bibber, …. Het zijn vaak de simpelste spelletjes waar jullie het meeste plezier aan kunnen beleven.

– Cocktailavond: een avondje drinken met de meiden kan ontspannend en leerrijk zijn. Stap eens een keertje af van de typische cava’s en wijntjes en organiseer een cocktailavond. Zorg voor een cocktailkaart, en bepaal vooraf welke cocktails jullie graag willen leren maken. Zo ben je zeker dat je alle ingrediënten in huis kan halen. Tip: kies voor cocktails waarbij de alcohol hetzelfde blijft maar de toevoeging van andere ingrediënten verschilt. Zo bespaar je aardig wat centjes.

– Hou je het liever actiever? Organiseer dan een dans- en karaokeavondje. Je moet daarvoor geen professionele karaoke-installatie aanschaffen. Met een game zoals Just Dance 2014 van Ubisoft lukt het perfect. In die game kan je samen met je vriendinnen op de PS3 namelijk choreografieën aanleren en samen dansen op de nieuwste hits of aloude feestklassiekers. Je kan er ook de karaoke-modus in selecteren om samen even luidkeels mee te kwelen op al die hits.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*