Openingsdatum Primark Eindhoven vervroegd

De opening van het nieuwe Primark-filiaal in Eindhoven is vervroegd. In plaats van 3 december is de opening van de lang verwachte winkel aan de Hermanus Boexstraat in Eindhoven nu gezet op 19 november. Dit heeft een woordvoerder van Primark laten weten aan HNU.NU. Primark is druk bezig om het aantal filialen in Nederland uit te breiden en liefhebbers van betaalbare mode staan te springen om meer vestigingen. Nu heeft de Primark in Nederland winkels in Rotterdam, Almere, Zoetermeer, Zaandam en Hoofddorp, Eindhoven wordt het nieuwste filiaal.

Voor de komende jaren heeft de van oorsprong Ierse modeketen nog meer uitbreiding in ons land gepland. Zo moeten er winkels komen in Arnhem, Enschede, Heerlen, Den Haag, Venlo en Nijmegen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*