Halloweentip: Eetbare wormen!

Halloween zou Halloween niet zijn zonder de nodige lekkernijen. Wat dacht je bijvoorbeeld van eetbare wormen? Ziet er griezelig uit, maar is wel heel erg lekker!

Zo begin je er aan:

Benodigdheden: 1 pak gelatine, Jello-O met een smaakje, 3 bladen gelatine zonder smaak, 100 à 200 ml slagroom, 750 ml kokend water, 15 druppels kleurstof naar keuze, 100 rietjes (bij voorkeur met een buigbaar stukje), een schoongemaakt sap- of melkpak.

Aan de slag: Los alle gelatine op in koken water en laat dit afkoelen tot het lauwwarm is. Trek ondertussen alle rietjes uit en stop het hele sap- of melkpak vol. Mix de slagroom en de kleurstof door de lauwwarme gelatine-oplossing. Schenk de rietjes in het pak vol. Koel het hele pak goed af, minimaal acht uur. Haal de rietjes uit het pak. Neem 3 à 4 rietjes tegelijk en houd deze een paar seconden onder de hete kraan. Druk de wormen uit de rietjes. Klaar is kees!

Al dat lekkers kan je lekker opknabbelen bij een griezelige film. Vanaf 30 oktober speelt Insidious 2 in de zalen, een horrorverhaal om u tegen te zeggen waarbij de behekste familie Lambert wordt gevolgd terwijl ze ontdekken wat er exact in hun kindertijd is gebeurd, waardoor ze nu behekst zijn.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*