Jil Sander verlaat voor de derde keer eigen modehuis

Jil Sander lijkt maar niet te weten of ze nu wel of niet ontwerpster wil zijn. De vrouw kondigde haar vertrek bij het modehuis Jil Sander aan, wat het meteen de derde keer maakt dat de vrouw het huis vaarwel zegt.

Volgens bronnen zou Jil Sander om persoonlijke redenen vertrekken. De CEO van het merk bedankte de vrouw alvast voor haar inzet en haar bijdrage aan het positioneren van het merk. De herfstcollectie van 2014 zal ontworpen worden door het vaste team van stylisten.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*