Geef je oude lampen een nieuw leven

Je oude lampen moet je niet zomaar naar het containerpark brengen, je kan ze ook handig recycleren.

Wist je bijvoorbeeld dat die lampen echt leuke vaasjes kunnen worden? Knip de onderkant van de lampen open met een speciale scherpe gereedschapsschaar en verwijder de lichtdraadjes. Maak daarna twee gaatjes aan de zijkant om een draadje doorheen te rijgen. Knoop het draadje vast aan de zijkanten zodat er een lus ontstaat. Het enige wat jij nu nog moet doen, is de lampen vullen met water en er een paar leuke bloempjes in steken. Superleuk om in je tuintje te hangen!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*