Kinderkleding voortaan ook door vaders aan te trekken

Vaders hebben altijd moeite met het aankleden van hun kroost. Het lijkt erop alsof de vaders gewoon niet gemaakt zijn om hun kinderen aan te kleden, maar daar komt nu verandering in. Daddy Proof Kids Wear is het nieuwe Nederlandse kinderkledingmerk dat staat voor comfortabele en makkelijk aan te trekken kinderkleding; zó makkelijk dat het zelfs vaders lukt. Met kleding van Daddy Proof Kids Wear is het aankleden van je kind voortaan super makkelijk en leuk! Het merk heeft unieke oplossingen bedacht met de speciale Daddy Proof gekleurde drukknoopsluiting en duidelijke prints mét aanwijzingen op de kleding. Hierdoor is het meteen duidelijk wat de voor- en achterkant is van een kledingstuk en houd je geen knoopje meer over bij het aantrekken van een pyjama. Met Daddy Proof Kids Wear kleed je je kind voortaan makkelijk en snel aan.

Daddy Proof kleding is gemaakt is gemaakt van heerlijk zacht biologisch katoen en is duurzaam en onder sociaal goede omstandigheden geproduceerd.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*