Wil jij spek met eieren op je nagels?

Wie fan is van leuke nagellak, kent de trend nail art waarschijnlijk wel. Daarbij worden de gekste creaties gemaakt met nagellak. Elfi De Bruyn, pionier in die nail art, schreef er zelfs een boek over.

Katy Perry is er gek op, en Elfi De Bruyn ook. Zij leerde nail art kennen toen ze in Thailand verbleef. Daar is nail art al jaren big business, terwijl het in ons landje nog maar net aan het opkomen is. “Vandaag heb ik spek met eieren op mijn nagels staan. Daarnet sprak een oma aan de kassa van de supermarkt me er nog over aan. Het is fijn om wat vrolijkheid in het dagelijkse leven te brengen met mijn creaties”, vertelt De Bruyn.

“Het is overigens ook echt niet moeilijk. In mijn boek leg ik stap voor stap technieken uit die een beginner probleemloos in de vingers krijgt. Met een oogschaduwborsteltje als stempel en wat glitters kan je bijvoorbeeld al heel mooie resultaten bekomen. En dan kan je stapsgewijs de moeilijkheidsgraad verhogen. Ik hoop dat over een jaar alle meisjes met bananen op hun nagels rondlopen. We komen er wel”, besluit De Bruyn.

Happy Nails, Elfi De Bruyn, 12,99 euro. Neem ook eens een kijkje op: www.glamatheart.com…

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*