UGG komt met shiny kerstcollectie

Met slechts 6 weken voor de boeg tot 25 december, is het aftellen tot Kerstmis begonnen. De perfecte manier om ons in te leven in de feestelijke atmosfeer is door onze voeten te trakteren op een vleugje glitter. Zoals altijd kijken we naar de experts UGG Australia voor het creëren van comfortabel, in het oog springend shoeisel. Dit seizoen hebben ze een inspirerende collectie ontworpen van super-knusse laarsjes die elke dag opfleuren met een beetje schittering.

Onze favorieten zijn, de dames Classic Short Sparkles, deze is bedekt met lovertjes voor all-over glans, en de meer ingetogen dames Bailey Bling, die komt met een extra grote kristallen-knoop voor dat beetje extra magie. Beide zijn volledig gevloerd met superieure sheepskin, waardoor ze ideaal zijn voor de kille winterdagen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*