Ook Miinto.nl kiest voor bontvrije winkel

Online fashionstore Miinto.nl heeft de Bontvrijverklaring van Bont voor Dieren ondertekend. Miinto Nederland zal vanaf april 2014 geen echt bont meer verkopen en staat vanaf die datum op de Bontvrijlijst vermeld. De Bontvrijlijst is een initiatief van dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren. De lijst met bontvrije winkels en merken biedt de consument de mogelijkheid om een weloverwogen keuze te maken tijdens het winkelen.

Miinto.nl is een online fashion platform waar kledingzaken zich bij kunnen aansluiten. Lauren van der Heijden, managing director van Miinto.nl: “Miinto Nederland streeft naar een duurzame werkwijze. Hier hoort de verkoop van bont natuurlijk niet bij. Daarom kiezen wij weloverwogen voor een bontvrijbeleid op Miinto.nl.”

Veel bewuste consumenten hechten waarde aan een duidelijk signaal tegen het toenemende gebruik van bont in kleding en schoenen. Naast Miinto.nl hebben eerder ook de webwinkels Wehkamp.nl, Zalando Nederland en Nelly.com… de Bontvrijverklaring ondertekend.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*