De scrunchie is back!

Carrie Bradshaw kreeg er de kriebels van, en toch is de scrunchie anno 2013 helemaal terug in de mode.

Selena Gomez en Cressida Bonas, het nieuwe liefje van de Britse prins Harry, zijn maar enkele van de bekendheden die met een scrunchie gespot werden. Ook de modellen op de catwalk van Louis Vuitton en Vivienne Westwood hadden stuk voor stuk een scrunchie in het haar, wat de terugkeer van het jaren ’80 haaraccessoire meteen tot een modestatement maakt.

Voor degenen die bij het woord scrunchie de schouders ophalen: een scrunchie is een haarelastiekje met een grote hoeveelheid stof. Echt iets voor de kindjes in de jaren ’80, maar nu dus ook voor de volwassenen een must have.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*