Vrouwen dragen te kleine jeans

Vier op de tien vrouwen draagt een te kleine jeans omdat ze niet willen toegeven dat ze dikker zijn geworden.

Uit een Britse rondvraag bij 1.000 dames blijkt dat meer dan de helft van de vrouwen een jeans in de kast heeft liggen waar ze op geen enkele manier meer in kunnen. Waarop de broek dan toch nog een plaatsje in de kast blijft hebben? Omdat alle dames stiekem hopen ooit weer zo slank te worden dat de jeans zal passen. Vier op de tien geeft dan ook grif toe een te kleine jeans te dragen, die absoluut niet comfortabel zit, enkel en alleen omdat ze niet willen toegeven een grotere maat nodig te hebben.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*