Philips Lumea, het ideale geschenk voor de kerstdagen

Het is waar wij dames altijd zo’n hekel aan hebben. De bikinilijn bijwerken inderdaad, want we willen er natuurlijk altijd zo mooi mogelijk uitzien. Maar we hebben toch zo’n hekel aan harsen of bijscheren! En dan hebben we achteraf weer van die rode bultjes, nee, niets voor ons! Laat Philips daar nu eens een handig ontharingssysteem hebben bedacht, dat je thuis de resultaten geeft van een professionele behandeling in een salon. Als dat niet handig is!

De Philips Lumea is eenvoudig te gebruiken, om de 4 tot 6 weken even ontharen en de haargroei blijft ook echt weg! Nooit meer epileren, harsen of scheren, gewoon die Lumea eroverheen en zonder irritatie blijven de haartjes weg. Een gemakkelijk apparaat, waarbij de duurdere modellen zelf draadloos te gebruiken zijn. Omdat Philips er ook erg van overtuigd is, krijg je nu maar liefst 100 euro terug op de aankoop van een Philips Lumea. Bij het goedkoopste model (de SC1991) is dat dus een derde van de aankoopprijs! Als dat geen vette korting is! De actie duurt tot en met 6 januari 2014, dus wellicht is het een mooi kerstcadeautje of te vragen aan je man, vriend of ouders!

Wij zijn overtuigd van de Philips Lumea en hebben er al een in bestelling. Waarschijnlijk ben jij ook overtuigd, anders laat je je overtuigen door het filmpje hieronder:

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*