Nieuwe luxe merken bij de Bijenkorf voor Spring & Summer 2014

Nieuwe luxe merken bij de Bijenkorf voor Spring/Summer 2014: Peter Pilotto, Mary Katrantzou, Christoper Kane, Theory, Helmut Lang

Elk seizoen voegt de Bijenkorf nieuwe inspirerende merken toe aan het assortiment. Voor komend voorjaar zijn dat onder andere de catwalkcollecties van Peter Pilotto, Mary Katrantzou en Christoper Kane. De pre-collecties van deze merken zijn vanaf december 2013 bij de Bijenkorf Amsterdam te koop. Voor Peter Pilotto en Christopher Kane is de Bijenkorf het enige verkooppunt in Nederland.

Edo Beukema, directeur inkoop bij de Bijenkorf: “De Bijenkorf focust op vernieuwing, exclusiviteit en high fashion. Deze vooruitstrevende merken met bijzondere prints passen perfect bij ons luxe assortiment.”

Damesmode, schoenen & accessoires
Naast de bovengenoemde merken worden voor dames ook Kenzo, Victoria Victoria Beckham, Helmut Lang, Theory, Preen en Paul Smith toegevoegd. Damesschoenen van Aquazzura, Sophia Webster en Kenzo zijn vanaf komend seizoen nieuw bij de Bijenkorf, net als tassen van MCM en sieraden van Aurélie Bidermann en Eddie Borgo. Onlangs al zijn in het Amsterdamse filiaal van de Bijenkorf shop-in-shops van Whistles, American Apparel en The Kooples geopend. De collectie van Whistles is in Nederland exclusief bij de Bijenkorf Amsterdam en op deBijenkorf.nl verkrijgbaar.

Herenmode
Nieuw toegevoegde denimmerken als Good Genes, Kings of Indigo en Edwin liggen op de herenafdeling naast labels als Denham, Levi’s en G-Star. Daarnaast is Kenzo en Blood Brother nieuw in het herenassortiment en is in de Bijenkorf Amsterdam onlangs een shop-in-shop van het Franse merk The Kooples geopend.

Kindermode
Op de afdeling kindermode wordt voor meisjes Paul Smith, Stella McCartney en Les Temps des Cerises toegevoegd. Net als Japan Rags voor jongens.

Cosmetica
Na een succesvolle exclusieve introductie eerder dit jaar in de Bijenkorf Den Haag openen Armani Cosmetics (in februari) en Jo Malone (in april) komend voorjaar ook counters in de Bijenkorf Amsterdam.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Sandro Takke

Post Author: Sandro Takke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*