Rimmel: de Out of This World Christmas 2013-collectie

De feestdagen staan dit jaar met Rimmel London geheel in het teken van sciencefiction en OUT OF THIS WORLD! Ontdek een geheel nieuwe wereld met Rimmels Out of This World Christmas 2013-collectie voor lippen, nagels en ogen. De schitterende special effects en fantastische finishes laten je stralen als een ster in de prachtige sterrenhemel.

Lippen hebben een onontkoombare impact dankzij de drie nieuwe, sensationeel diepe kleuren van Apocalips Lip Lacquer. Nagels stappen een nieuwe dimensie binnen met de briljante texturen en kleuren van de nieuwe, innovatieve Space Dust Nail Polish. Ogen worden onweerstaanbaar sexy en smokey met een glamoureuze metallic touch dankzij de nieuwe paletten Glam’Eyes HD Eyeshadow en de ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal. Door de donkere romantische twist is dit dé must-have waarmee je feller zult stralen dan een vallende ster.

Lippen: Apocalips Lip Lacquer
Hou je vast en bereid je voor op nog meer Apocalips! De intense kleur van lipstick met een prachtige glans; deze explosieve lip lacquer betekent het einde van kleuren zoals je die tot nu toe kende. De Out of This World-collectie heeft drie nieuwe tinten: kies het ultiem rijke dieppaars van Eclipse #304, het verleidelijke donkerrood van Across the Universe #402 of het hemelse nude van Shooting Star #603 voor lippen met impact tot in het heelal. Boordevol stralende, pure kleurpigmenten, zorgt de crèmige, verzorgende Apocalips-formule voor kleur, glans en comfort.

Nagels: Space Dust Nail Polish
Ervaar nu een geheel nieuw nagelfenomeen. Met Rimmels Space Dust Nail Polish krijgen je nagels een geheel nieuwe finish. Nagellak zoals je nog nooit eerder hebt meegemaakt! Breng de nagellak aan als een normale nagellak en wacht… je gelooft je eigen ogen niet! Als de nagellak droog is, is het net alsof je nagels besprenkeld zijn met glinsterend sterrenstof. Welkom in de zevende hemel!
De collectie heeft vijf stralende kleuren waardoor je zeker gezien zult worden. Laat je nagellak van jouw nagels knallen met de paarse Moon Walking #006; dompel je onder in het donkerroze van Luna Love #004; voel de impact van de lichtroze Aurora #003, go metallic met de zilveren Shooting Star #007 of omarm de duistere kant van het zwart met groene glitter van Total Eclipse #005. Sparkle up!

Ogen: Glam’Eyes HD Eyeshadow en ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal
Maak jouw moderne sprookjeslook compleet met krachtige oogmake-up. De sexy smokey eye heeft een ultramoderne makeover gehad met vier nieuwen paletten Glam’Eyes HD Eyeshadow, elk met vijf superintense tinten – vier kleuren die elkaar goed aanvullen met een bijpassende highlighter. Brixton Brown #022 bevat prachtige donkerbruine en zachtbruine tinten. Foggy Grey #023 is een gewaagde nieuwe interpretatie van klassiek grijs, met vier tinten van duifgrijs tot houtskoolzwart én een verrassende, glamoureuze gouden kleur voor een extra feestelijk tintje. Victoria’s Purple #025 is een combinatie van moderne paarse tinten waarmee je ogen zullen knallen. En last but not least bevat Greenwich #026 donkergroene tinten gecombineerd met een zilver en gouden accent. Yes!
Met deze superveelzijdige oogschaduw zorg je zelf voor de perfecte finish. Breng het fluweelachtige poeder droog aan voor een zachte, heldere look of nat voor een prachtige metallic look. Waar je ook voor kiest, de rijke, mengbare kleur blijft de hele nacht zitten zodat je feestend het nieuwe jaar in kunt gaan.

Durf extra kleurintensiteit toe te voegen met een nieuwe felle tint van de ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal: Purple #013. Dit zachte potlood glijdt soepel over je huid, vlekt niet, en tekent perfecte lijnen. Met deze make-up ben jij helemaal klaar voor de feestdagen!

Rimmel kijkt in de toekomst en ziet dat die sprankelt en glittert met intense kleuren! Creëer je eigen fantasy-look met de Out of this World Christmas-collectie. En ga daarna helemaal los alsof het 2100 is.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*