GO Fashion Fair in Amsterdam

Green Orange Fashion (GOF) is het internationale B2B platform voor duurzame mode. Op 26 en 27 januari 2014 organiseert GOF te Amsterdam de GO Fashion fair, de eerste zelfstandige duurzame modevakbeurs.

De GO Fashion fair geeft nationale en internationale modemerken de mogelijkheid hun collecties te presenteren aan inkopers, agenten en pers afkomstig uit verschillende landen. Uit het midden- tot hoog segment zal dames-, heren- en kindermode getoond worden, evenals modeaccessoires en schoenen.

GO Fashion fair hecht er aan de deelname laagdrempelig te houden, zodat ook kleine en beginnende merken de kans krijgen hun producten te tonen aan vakbezoekers. Green Orange Fashion wil de gehele beurs zo duurzaam mogelijk maken.

De toegang voor bezoekers tot de beurs is kosteloos.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Sandro Takke

Post Author: Sandro Takke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*