Kristen Stewart wordt het nieuwe gezicht voor Chanel

Jaren geleden werd ze nog aanzien als een absolute modemisser, maar anno 2013 is Kristen Stewart opgeklommen op de modeladder. Nadat ze model stond voor Balenciaga, is ze nu ingelijfd door niemand minder dan Chanel.

Stewart mag bovendien niet zomaar even een parfum of dagcrème van het modehuis promoten, maar effectief een modelijn. Ze wordt het gezicht van de 2013 Métiers d’Art Paris-Dallas collectie, die in mei 2014 gelanceerd zal worden.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*