Duurste tas ter wereld geveild voor omgerekend 91.000 euro

Afgelopen maand ging in Texas de duurste handtas onder de hamer. Bij de Holiday Luxury Signature Auction op 10 en 11 december, werd een tas, gemaakt van stieren- en krokodillenleer, geveild voor omgerekend 91.000 euro. De tas, met de bijnaam ‘Geranium Porosus’, is daarmee de duurste handtas ter wereld. Geranium Porosus is een unieke Birkin Bag met kleine pootjes eronder. Ze werd drie jaar geleden gemaakt voor de Petit H Exhibition in Londen, een project waarbij de beste vakmensen uit de branche met schaarse materialen unieke creaties ontwierpen. Wij houden het liever bij een gewone Hermès Birkin Bag, hoewel…

De startprijs bedroeg 50.000 dollar, de 32 centimeter grote tas ging er uiteindelijk uit voor 125.000 dollar.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*