Zo doe je dat: Met je armen breien!

Wil je je kinderen graag de kunst van breien bijbrengen in dit nieuwe jaar of wil je graag zelf aan de slag gaan maar heb je geen breinaalden? Dan is de nieuwste trend echt jouw ding: armbreien. Daarbij heb je geen breinaalden nodig, maar ga je gewoon aan de slag met je armen en handen.

De filmpjes op het internet zijn eindeloos en tonen je steeds opnieuw hoe je drie verschillende technieken van het breien onder de knie kan krijgen door je armen te gebruiken. Volgens de bedenkers kan je daardoor truien, sjaals en sokken breien zonder veel gedoe.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*