Lada Gaga topless voor Versace!

We schrokken toch wel even toen we het lazen: Lady Gaga heeft 2014 ingeluid met het posten van een topless foto van zichzelf op Twitter. In november werd al bekend dat Gaga het gezicht zou worden van de lente- en zomercollectie 2014 van Versace. Donderdag postte ze in haar derde tweet van het jaar het volgende: “Happy New Years from HAUS OF GAGA and @Versace! pic.twitter.com… De foto toonde een halfnaakte Lady Gaga, haar borsten slechts verhuld met haar lange blonde lokken. Versace zelf postte de foto vrijwel gelijk op hun twitteraccount.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*