Wodka is hét beautymiddel om er stralend uit te zien

Het Tsjechische topmodel Eva Herzigova heeft een opvallend geheim om er altijd stralend uit te zien: wodka.

De dame beweert echter het goedje niet te drinken, maar wel te gebruiken om er haar lokken mee te spoelen. In de Franse editie van Marie Claire geeft ze grif toe er enkele flessen wodka per maand door te draaien. “Ik spoel er mijn haar mee, zodat mijn blonde lokken altijd mooi en licht blijven”, aldus Herzigova. Volgens haar is er verder niet veel meer nodig om er stralend uit te zien. “Ik mijd de zon, drink veel water, en neem genoeg rust en laat mezelf overladen met liefde. Meer heeft een mens niet nodig om te stralen.”

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*