Viktor & Rolf bekroond met ‘Dom Bontje’

Viktor & Rolf, het bekende Nederlandse ontwerpersduo, is afgelopen week door de stichting ‘Bont voor Dieren’ uitgeroepen tot ‘Dom Bontje 2013’. Viktor & Rolf (Viktor Horsting en Rolf Snoeren) kregen meer dan 17.000 stemmen bij de verkiezing. Ze gebruik vossen-, nertsen- en wasbeerbont in hun creaties, en dat viel bij de Bont voor Dieren niet in goede aarde. Directeur van Bont voor Dieren, Nicole van Gemert, snapt het wel, “Door massaal te stemmen op juist de ontwerpers laat Nederland zien dat zij aan de basis staan van het koopgedrag”. Victor & Rolf wilden zelf niet reageren.

Victor & Rolf krijgen de titel in navolging van onder anderen Máxima, Sylvie van der Vaart en Yolanthe Sneijder-Cabau.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*