Marc Jacobs strikt Miley Cyrus als gezicht voor lente/zomer 2014

Miley Cyrus is bezig met een extreem snelle opmars in de entertainmentwereld. Was ze tot voor een jaar geleden vrijwel alleen bekend van haar serie Hannah Montana, tegenwoordig kan je geen blad of site open slaan of je ziet Miss ‘Wrecking ball’, al dan niet in vol ornaat. Het leek er eventjes op alsof de dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus rijp was om af te glijden naar de rand van het ordinaire (of zelfs er over), nu is bekend geworden dat de zangeres gaan samenwerken met niemand minder dan ontwerper Marc Jacobs.

De twee zijn al een tijdje goed bevriend en Jacobs bracht eerder al t-shirts op de markt met haar beeltenis en Miley droeg de dure creaties van Marc Jacobs al meerdere malen bij openingen en uitreikingen. Nu is de band tussen de twee extra aangetrokken, want Marc Jacobs heeft Miley Cyrus gestrikt om het gezicht te worden van zijn lente/zomer 2014-collectie. Voor Cyrus is het een nieuwe manier om zichzelf vol in de picture te zetten en Marc Jacobs heeft met het spraakmakende model voor zijn nieuwe collectie weer voldoende aandacht gegenereerd.

Wij zijn nog niet echt overtuigd van de nieuwe carrière voor Miley Cyrus, wat jij?

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*