SEAT lanceert Mii by MANGO-ontwerpwedstrijd

SeatmangoAfgelopen week heeft SEAT zijn samenwerking met het modemerk MANGO bekrachtigd met de onthulling van de Mii by MANGO door Jürgen Stackmann, SEAT’s Chairman, tijdens de 080 Barcelona Fashion Show. Daar gaven SEAT en MANGO tevens het startschot voor een internationale designwedstrijd, voor het ontwerpen van een trendy tassenset die deel gaat uitmaken van de uitrusting van deze exclusieve SEAT Mii. Olympisch hockeykampioene Sophie Polkamp was als Nederlandse Mii by MANGO-ambassadrice bij de onthulling present om inspiratie op te doen voor de ontwerpwedstrijd waarvoor ze zichzelf ook heeft ingeschreven.

Recent gaf SEAT de eerste details prijs van de stijlvolle Mii by MANGO en vorige week werd het model door SEAT en MANGO op feestelijke wijze onthuld tijdens de 080 Barcelona Fashion Show. Naast tal van exclusieve uitrustingsfeatures kunnen de eerste 1.000 kopers van deze Mii by MANGO – die nog vóór de zomer leverbaar wordt – rekenen op drie speciale features: een paraplu, een handtas en een speciale tassenset die als onderdeel van de designwedstrijd nog ontworpen moet worden.

Creativiteit en originaliteit
Dat laatste gaat nu gebeuren via een online designcompetitie op de Facebook-pagina’s van SEAT en MANGO, waarbij deelnemers de opdracht krijgen om op basis van het thema ‘an urban car for an urban girl’ een trendy tas voor gebruik in de Mii te ontwerpen (bijvoorbeeld voor het meenemen van een paar pumps of sneakers) evenals een make-up tasje. Alle inzendingen worden beoordeeld door een professionele internationale jury en deelnemers maken kans op een fantastische hoofdprijs: een SEAT Mii by MANGO.

Inspirerende video’s ‘by Sophie’
Mii by MANGO-ambassadrice Sophie Polkamp heeft deze week in Nederland het startschot gegeven voor de SEAT Mii by MANGO-ontwerpwedstrijd. Zelf neemt Sophie ook deel aan de contest en haar vorderingen zijn te volgen via drie inspirerende video’s. In de eerste, die hier al te bekijken is, reist Sophie af naar de 080 Barcelona Fashion Show om inspiratie op te doen voor haar ontwerpen. Ze bezoekt diverse bekende modewinkels in Barcelona, zit ‘first row’ op de MANGO-catwalk, woont de onthulling van de Mii by MANGO bij en maakt kennis met de designers van SEAT.

In de volgende twee video’s onderzoekt Sophie vervolgens wat de actuele modetrends zijn, bepaalt ze de kleur en print voor haar ontwerpen, en neemt ze uiteindelijk zelf deel aan de contest. Alle vorderingen van Sophie, inclusief de drie video’s, zijn te volgen via de Facebook-pagina van SEAT, waar tevens alle informatie over de SEAT Mii by MANGO designwedstrijd te vinden is.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*