Modemerken America Today en CoolCat gaan online met wehkamp.nl

America todayVanaf deze maand zijn de collecties van modemerken America Today, en CoolCat online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. wehkamp.nl gaat hiervoor een strategische samenwerking aan met het moederbedrijf van de twee merken. Het grootste online warenhuis van Nederland breidt hiermee het kledingaanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit met zo’n 800 producten.

Kinderen, jongeren en studenten
De strategische samenwerking voegt met de merken America Today en CoolCat met name veel waarde toe voor een jonge doelgroep. “We hebben afgelopen jaar ons kinder- en jongerenassortiment uitgebreid door goede samenwerkingen en introducties van nieuwe merken. Hierdoor zijn we binnen dit specifieke segment met stip in de Top-10 van de Nederlandse markt terechtgekomen. Met deze samenwerking met de nummer drie van de markt breiden we ons aanbod voor kinderen, jongeren en studenten sterk uit, verstevigen we onze positie en zijn er volop kansen om verder door te groeien.” aldus Arjan Kroes, Manager Strategische Allianties bij wehkamp.nl.

CoolCat en America Today: “Via de 135 winkels van CoolCat en de 70 winkels van America Today bedienen we een enorm breed publiek in de leeftijd

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*