Review: Lovelak; thuis gelnagels maken

Review lovelak

Of ik een nieuwe nagelbehandeling wil uitproberen die je twee weken perfect gelakte nagels belooft? Als nagellakliefhebster hoeven ze mij dat geen twee keer te vragen. De nieuwe behandeling heet Lovelak en bestaat uit vier laagjes lak die telkens moeten drogen onder een UV-lamp. Tijd voor een test.

Gewone nagellak brokkelt snel af door dagelijkse bezigheden. Zo goed als dagelijks lakken is de boodschap als je steeds met verzorgde nagels voor de dag wilt komen. Als je niet zo handig bent met het borsteltje, zoals ik, is keurig lakken op zich al een opgave. Lovelak belooft minstens twee weken perfect gelakte nagels zonder afbrokkelen en zonder beschadigde nagels achteraf. Het nieuwe product zit ergens in het midden tussen gewone nagellak en gelnagels. De Lovelak gaat op je nagels als nagellak, ziet eruit als gel en is in 20 minuten te verwijderen.

Laten we beginnen:

Lovelak1

Alvorens je de lak op je nagels doet is het noodzakelijk dat je eerst je handen goed wast met water en zeep. Daarna kun je je nagels vijlen in de vorm die jij het mooiste vindt.

Lovelak2

Daarna is het tijd om eventuele losse velletjes te verwijderen en je nagelriemen terug te duwen met de platte kant van de ‘woodstick’ die jij bijgeleverd krijgt.

Lovelak3

Ook zit in het pakket een ‘bufferblok’ om je nagels een beetje op te ruwen, totdat deze niet meer glimt. Dit is belangrijk zodat de lak straks goed blijft zitten.

Lovelak4

Hierna ontvet ik de nagels met de ‘nagel cleanser’. Wanneer ik dit heb gedaan is het belangrijk dat ik de nagels niet meer aanraak en vies maak.

Lovelak5

Nu gaat het echte werk beginnen; Met de primer breng ik een dun laagje aan de vrije bovenkant van je nagels en neem het stootrandje mee.

Lovelak6

Hierover heen komt de base coat en ook hier is het noodzakelijk dat ik de stootrand ook mee lak.

Lovelak7

Nu is het tijd om je nagels onder de uv lamp uit te harden. Dit doe ik maar 2 minuten op 36 W.

Lovelak14

Eindelijk kan ik het kleurtje aanbrengen. Ik heb gekozen voor een mooie klassieke dieprode cherry kleur (109). Deze lak ik mooi op de nagels en zorg ervoor dat ze de nagelriemen niet raken. Wanneer dit wel gebeurt kan je altijd nog met de punt van de ‘woodstick’ de restjes verwijderen. Ook nu moet de lak weer even 2 minuten uitharden onder de uv lamp.

Lovelak12

Voor een mooie dekking van de kleur breng ik een tweede laag aan. Deze doe ik een stuk dunner erop, zodat ik straks niet een plakkaat lak op mn nagels heb. En ook deze keer weer 2 minuten uitharden onder de lamp.

Lovelak16

Last but not least, de topcoat. Hier let ik er nog extra op dat ik niet de nagelriemen raak, want dat zou zonde zijn. Nog even 2 minuten onder de uv lamp uitharden en dan ben ik bijna klaar.

Lovelak17

Om het helemaal af te maken maak ik de nagels schoon van het plaklaagje. Dit doe ik met een ‘cleanwipe’ en de ‘nagel cleanser’.

Ik heb eerst de vier vingers helemaal gedaan, omdat dit aangeraden werd. Achteraf gezien had ik ook tegelijk de duimen mee kunnen nemen, omdat mijn handen gemakkelijk helemaal in de uv lamp past. Nu zijn mijn handen vrij klein, dus dat is voor iedereen verschillend.

Ik ben heel tevreden over dit product. Het is makkelijk, snel en bovenal mooi! Mijn nagels bleven ruim twee weken goed zitten en uiteindelijk heb ik het er zelf afgehaald met de bijhorende verwijder producten van Lovelak. Hierbij moest ik alleen maar de gellak remover op een wipe doen en inwikkelen om mijn nagels in zilverfolie. Dit even 20 minuten in laten trekken en kon daarna de lak er zo af trekken. Super simpel en gemakkelijk! Ik heb al eens eerder gelnagels gehad, maar had deze dan wel laten zetten in een nagelstudio. Ik vind persoonlijk deze gelnagelset om thuis de doen een stuk fijner, kost je minder tijd en geld en is daarom een goed alternatief en natuurlijk leuk voor een gezellige meidenavond!

Deze prachtige en vooral uitgebreide set van Lovelak kost €109,- en is verkrijgbaar via www.lovelak.nl

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*