Collectie MS Mode online bij wehkamp.nl

WehkampMeer online modekeuze voor curvy lady’s, want vanaf deze maand is de collectie van MS Mode online verkrijgbaar bij wehkamp.nl. MS Mode brengt vrouwelijke comfortabele mode, met een touch of glamour, voor een betaalbare prijs. De collectie is bestemd voor een brede doelgroep en is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52. wehkamp.nl breidt hiermee het kledingaanbod voor de ‘curvy lady’ uit met zo’n 400 artikelen. Naast MS Mode heeft moederbedrijf Coolcat Group nog andere succesvolle modeketens, zoals Coolcat en America Today, welke collecties eveneens afgelopen maand zijn toegevoegd aan het fashionassortiment van wehkamp.nl.

Het toevoegen van de MS Mode-collectie aan het assortiment van wehkamp.nl heeft grote toegevoegde waarde voor een brede doelgroep in Nederland. “Voor veel vrouwen met een grotere confectiemaat is het soms lastig om kleding te kopen. Voor de maat 40-42 kunnen vrouwen nog terecht in de ‘gewone’ modezaken, maar daarboven moeten ze naar een speciaalzaak. Met de collectie van MS Mode bieden we deze doelgroep online een passende oplossing aan.” aldus Arjan Kroes, Manager Strategische Allianties bij wehkamp.nl.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Norman van den Wildenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*