Angelina Jolie maakt de maatpak sexy

JolieEen maatpak hoeft absoluut niet saai te zijn, zo bewijst Angelina Jolie nogmaals. Voor de BAFTA’s trokken Jolie en haar man Brad Pitt gelijkaardige outfits aan, alleen was het Angelina die deze keer als meest sexy uit de bus kwam.

Zelfs de grootste fans van Brad Pitt moesten toegeven dat de vrouw de show stal in haar Yves Saint Laurent maatpak. Jolie slaagde er dan ook in om een simpele zwarte broek, zwart jasje en witte blouse extreem sexy te maken. Een beetje decolleté, een niet geknoopt strikje, hoge naaldhakken en opgestroopte mouwen, meer was er niet nodig.

Pitt viel dan weer op door zijn nette look: de haren waren deze keer netjes opgeknipt, de baard verdwenen en van enige vorm van rebellie in zijn outfit was ook geen sprake.

Angelina

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*