PRIMARK voorjaarscollectie 2014

PrimarkDe PRIMARK vrouwencollectie staat dit voorjaar in het teken van een combinatie van grafische printjes en mierzoete kleuren, dromerige stoffen en futuristische afwerkingen. Komend seizoen is er voor elk silhouet een passende trend– van felle, volumineuze rokken in de Modern Couture lijn, tot strakke en praktische stukken in de Sandstorm lijn.

Prints zijn alom aanwezig bij Primark. Dit is zowel te zien in de verschillende My Little Pony prints in de Dream Punk lijn tot bedwelmende caleidoscopische printjes in de Hip Trip lijn. De preppy, atletische stijl in de Bubblegum High geeft een retro kijk op vrijetijdskleding terwijl de Polariod Nostalgic lijn een meisjes hart sneller laat kloppen met de zweverige jurkjes en vervaagde bloemen print.

De al bekende statement kettingen worden dit jaar aangevuld met grote oorbellen en opvallende armbanden. De futuristische touch zie je vooral terug in een aantal metallic clutches en schoenen.

Primark 1 Primark 2 Primark 3 Primark 4 Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Primark 6 Primark 7 Primark 8 Primark 9 Primark 10 Primark 11 Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Primark 13 Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Primark 15 Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Pri001 primark accessories uk 12pp text.indd Primark 20 Primark 21 Primark 22 Primark 23 Primark 24 Primark 25 Primark 26 Primark 27 Primark 28 Primark 29

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*