Face forward: nieuwe gezichtsverzorgingslijn van Hema

Hema uitgelichtHEMA heeft twee nieuwe gezichtsverzorgingslijnen. It’s my beautiful skin day en hello mirror guess my age verfrissen en beschermen je huid. De hydraterende gezichtsverzorging van it’s my beautiful skin day bestaat uit een dag- en nachtcrème, serum en gezichtsreinigers. Met de hello mirror guess my age lijn houd je tekenen van huidveroudering zo lang mogelijk op afstand. Dit assortiment biedt voor elk huidtype én alle huidleeftijden de juiste match. De verzorgingslijnen zijn verkrijgbaar in alle HEMA filialen en online op hema.nl.

De hydraterende gezichtsverzorgingsproducten in het assortiment it’s my beautiful skin day zijn een dag- en nachtcrème, een serum en gezichtscleansers. Er zijn drie verschillende lijnen, waarbij de specifieke werkzame bestanddelen zijn afgestemd op waar bij het betreffende huidtype behoefte aan is.

Hema it's my beautiful skin day

Alle huidtypen

De producten voor elk huidtype uit het assortiment gezichtsverzorgingsproducten hydrateren en verzorgen de huid. AquaxylTM bewaakt de huideigen vochtbronnen en heeft een herstructurerend effect. Dat maakt je huid zowel direct als op lange termijn zacht en glad en zorgt voor een frisse, stralende gloed.

Droog of gevoelig

De producten voor de droge/gevoelige huid bevatten naast AquaxylTM ook nog boswellia-extract: een plantaardige, kalmerende stof die roodheid en irritaties helpt verminderen. Je huid wordt er zacht en soepel door. Het panthenol en de vitamine A en E in de nachtcrème helpen de huid te herstellen.

Normaal of gecombineerd

De producten voor de normale of gecombineerde huid bevatten naast AquaxylTM ook nog EvermatTM, dat de talgproductie reguleert en de natuurlijke vetbalans van je huid herstelt. Je huid wordt er matter en soepeler door en voelt prettig aan.

Hema hello mirror guess my age

Ons nieuwe assortiment gezichtsreinigings- en verzorgingsproducten hello mirror guess my age omvat anti-agingproducten voor verschillende huidleeftijden: 30up, 40up en 60up. De dagcrème, nachtcrème, serum en oogcrème uit deze collectie zijn verrijkt met hoogwaardige ingrediënten om de huid in topconditie te houden en om tekenen van huidveroudering te helpen herstellen.

Het eerste rimpeltje verschijnt en door een drukke levensstijl heeft de huid snel een vermoeide en doffe uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels worden minder zichtbaar door de producten uit deze lijn. De producten helpen de huideigen bouwstenen, de lipiden, te herstellen en vormen een natuurlijke barrière in de huid. Hierdoor worden vocht en vetten beter vastgehouden. Het geeft je huid een stralende gloed, zorgt voor bescherming en stimuleert celvernieuwing. Je huid blijft in topconditie. Deze serie bevat de volgende ingrediënten: – Gatuline® Radiance geeft een stralende gloed. – Celligent® beschermt je huid en stimuleert de celvernieuwing. Je huid blijft daarmee in topconditie.

Ook voor de veertigplusser heeft HEMA producten die je huid laten stralen. Vanaf deze leeftijd moet de huid harder haar best doen te herstellen. Naast het tegengaan van vochtverlies en vroegtijdige veroudering van de huid vertragen ze de vorming van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes. De huid wordt aangespannen, waardoor lijntjes en rimpels zichtbaar worden verminderd. Deze serie bevat de volgende ingrediënten: – Proteola® houdt het vochtgehalte van je huid op peil en stimuleert de celvernieuwing. – Matrixyl synthe 6TM egaliseert de structuur van je huid. Je krijgt zichtbaar minder rimpels en lijntjes.

Voor de dunne, droge, rimpelige huid biedt HEMA producten die de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, waardoor lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden. Ze vertragen de vorming van fijne lijntjes, rimpels en kraaienpootjes door de lipiden te herstellen. Een extraatje in deze lijn zijn de toegevoegde oliën. Zij bieden extra verzorging voor de droge huid. Na gebruik ziet je huid er zichtbaar steviger en egaler uit! Deze serie bevat de volgende ingrediënten:- VoluformTM verstevigt je huid. Rimpels worden daarmee aangepakt. – Matrixyl synthe 6TM heeft een egaliserende werking en zorgt ervoor dat je huid er steviger en egaler uitziet.

Vanaf een bepaalde leeftijd kan je huid wel iets extra’s gebruiken, zoals een serum of oogcrème. Ons assortiment hello mirror guess my age omvat nog meer speciale producten, zoals nachtverzorgingsgel, decolletécrème en een ‘instant filler’, waarmee je direct al je lijntjes gladstrijkt.

Voor de hals: neck- & decolletécrème

De huid van de hals en het decolleté is dun en kwetsbaar en wordt vaak blootgesteld aan UV-straling. De ingrediënten in dit product zorgen voor verbetering van de huidelasticiteit, herstellen en egaliseert de huidstructuur. Lijntjes in je hals en decolletézone verminderen. Dit product bevat de volgende ingrediënten:

– EssenskinTM verbetert de elasticiteit van je huid.

– Matrixyl synthe 6TM herstelt en egaliseert de structuur van je huid en zorgt voor minder lijntjes in je hals en decolleté.

Lijntjes vullen: instant filter

Rimpels ontstaan op verschillende manieren. Zowel door het natuurlijke verouderingsproces als door blootstelling aan UV-straling. De combinatie van LiftoninTM- Xpress en Hyaluronic Spheres zorgt voor minder fijne lijntjes en rimpels. Het effect zie je direct en ook op lange termijn!

Nachtherstel: night repair gel

Wakker worden met een stralende huid; dat kan met de night repair gel. De frisse gelformule verbetert de huidstructuur. Dit product bevat de volgende ingrediënten: Juvinity draagt bij aan het herstelproces van de huid. De frisse gelformule bevat ook Matrixyl synthe 6TM. Dit verbetert de structuur van je huid en zorgt voor minder lijntjes en rimpels.

reinigen Voor het reinigen van de ouder wordende huid is er een milde cleansing cream, mousse, milk, tonic, scrubcrème en een gezichtsmasker.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*