Slank de zomer in

Etos dieetHeb jij ook het goede voornemen dit jaar op de kilootjes te letten? Omdat lijnen niet altijd gemakkelijk is, helpt Etos jou een handje met een nieuw, gevarieerd en betaalbaar assortiment maaltijdvervangers. Met de keuze uit drie romige shakes en twee verrassende maaltijdrepen houd je controle over je gewicht. En in de dagelijkse drukte stop je de maaltijdvervangers, voorzien van handige meeneem-verpakkingen, gemakkelijk in je handtas. Zo let je op een lekkere manier op de lijn, zonder teveel gedoe. Waar je ook bent: thuis, op het werk of onderweg! Etos maaltijdvervangers zijn verkrijgbaar vanaf slechts € 1.29.

Gevarieerd en gemakkelijk

Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk evenwichtig en gevarieerd te eten. Maar het moet natuurlijk ook lekker blijven! Om op een verantwoorde manier op de lijn te letten, vervang je één of twee maaltijden per dag. Vervang één maaltijd per dag voor het ondersteunen van je gewichtsbeheersing of vervang twee maaltijden per dag om af te slanken. En dat kan heel eenvoudig, met bijvoorbeeld een Etos maaltijdshake, verkrijgbaar in drie lekkere smaken: café latte, rood fruit en vanille. Of kies voor een Etos Slank maaltijdreep met chocolade of pinda-nougat smaak. Tip: eet minimaal één gezonde, uitgebalanceerde maaltijd en drink anderhalf à twee liter water per dag.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*