Jimmy Choo komt met de ultieme mannentas

Jimmy chooMannelijke tassen zijn al een tijdje algemeen aanvaard in Nederland. Al worden die tassen meestal gekenmerkt door een robuustere vierkante vorm of net een erg sportieve look. Jimmy Choo vindt echter dat het ook anders kan en ontwerpt een echte tas voor mannen.

De tas zou zo uit de kleerkast van een vrouw genomen kunnen zijn. de vorm, de lange hengsels, de studs en sterren, … niets doet vermoeden dat het hier om een mannentas gaat en toch is het net deze tas die volgens Jimmy Choo enkel en alleen voor mannen bestemd is.

Fans van de tas kunnen alvast hun kredietkaart bovenhalen. Voor het ‘hebbeding’ tel je namelijk 1.595 euro neer.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*