Laat je huid stralen met Etos nieuwe highlighter!

Een stralende huid met glansaccenten is dé trend van dit moment. Wil jij dit ook voor een betaalbare prijs? Etos heeft het voor je! In aanvulling op de populaire Highlighting illuminizer introduceert Etos drie limited edition varianten. De illuminizer is verkrijgbaar in de kleuren bronze, gold en roze. Hiermee creëer je heel snel een natuurlijke en schitterende uitstraling. De Etos Highlighting illuminizer limited edition is vanaf maandag 3 februari verkrijgbaar voor slechts € 2.99.

Ga voor glans!

Met de Etos Highlighting illuminizer benadruk je jouw sterke punten en laat je je gezicht weer stralen! De nieuwe illuminizer geeft een lichte kleurtint en een subtiele glans, zonder glitters. De reflecterende pigmenten zorgen voor een mooie gloed. Breng de illuminizer aan op je jukbeenderen om ze te accentueren of net onder je wenkbrauwen voor een open blik. Aanbrengen doe je eenvoudig met je vingertoppen. Tip: gebruik de illuminizer ook eens voor je decolleté, schouders of armen voor een sensuele look. Voor een klein prijsje kom je stralend voor de dag!

Etos highlighter

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*