Check de gehele schoenencollectie van Sarah Jessica Parker

Sarah jessica parkerSarah Jessica Parker maakte merken als Manolo Blahnik, Jimmy Choo en Christian Louboutin tot wat ze nu zijn dankzij haar glamoureuze rol in Sex and the City. Jaren na het einde van die serie is het voor Parker nu tijd om haar schoenenobsessie een nieuw luik te geven: met haar eigen schoenenlijn!

De collectie is al vanaf afgelopen vrijdag verkrijgbaar. In de lijn vind je veel zijde en lintjes, een verwijzing naar Parkers jeugdjaren. Voor de collectie kreeg Parker het professionele advies van niemand minder dan George Malkemus, CEO van Manolo Blahnik.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*