Coca Cola laat je je eigen frisdrank maken

Coca colaBinnenkort komt er een nieuw gadget op de markt dat je toelaat om thuis je eigen Coca-Cola te brouwen, niet het nepdrankje dat er nu al op de markt is bij Sodastream, maar the real thing. Coca-Cola zelf is namelijk volop een machine aan het ontwikkelen om ook thuis je eigen frisdrank te produceren.

Het merk is in zee gegaan met de Amerikaanse koffiebrander Green Mountain om de strijd aan te gaan tegen Sodastream. Die wordt alsmaar populairder met zijn apparaten om thuis zelf frisdrank te bereiden. Coca-Cola is nu van plan om zelf ook zo’n apparaat te ontwikkelen, zodat mensen van thuis uit hun favoriete frisdrank kunnen bereiden met behulp van een capsule. Naast cola zouden er ook capsules voor Fanta, Sprite, Minute Maid en Powerade komen.

De lancering van het toestel zou al voor dit najaar zijn.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*