Charlotte Ronson ontwerp de perfecte (zonne)bril voor Vogue

VogueDe getalenteerde Charlotte Ronson heeft de handen in elkaar geslagen met Vogue Eyewear om een wegdroomzonnebril te creëren.

Ronson wordt niet voor niets genoemd als één van de grootste talenten en meest beloftevolle ontwerpers van het moment. Haar creaties voor Vogue Eyewear doen ons in ieder geval watertanden. “Ik wou brillen ontwerpen die iedereen goed staan, van de fashionista tot de boekenverslindende vrouw. Kortom, een model dat elke vrouw dag in dag uit wil dragen. Eva Mendes is uiteindelijk mijn muze geworden. Wat me bij haar erg geïnspireerd heeft, is haar zelfvertrouwen, haar verfijndheid en haar vrouwelijke charmes, die zo goed in haar stijl tot uiting komen. Ik wou rekening houden met al deze eigenschappen en ze laten uitkomen in de brilontwerpen”, aldus Ronson.

De prijs van de zonnebrillen is nog niet bekend.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*