Trendy: Jaren ’60 oversized bril

Oversized brilEen zonnebril moet al vele jaren groot, groter, grootst zijn. Dat beseft Chloé maar al te goed. Het modehuis haalt deze zomer alles uit de kast om een zonnebril te maken die bijna heel je gezicht bedekt.

Wie de jaren ’60 nog heeft meegemaakt, heeft wellicht ooit eens zo’n bril op zijn neus gehad. Anno 2014 wordt de oversized ronde bril weer helemaal hip. Liefst met dégradé glazen, zodat de bovenkant mysterieus donker is en de onderkant uit helder glas bestaat.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*