Zikini, de nieuwe bikini!

ZikiniDames die nogal onzeker zijn over hun lichaam en hun uiterlijk kunnen hun heil zoeken bij de zikini. Dit nieuwe product, ontworpen door de Gentse studente Sarah Parent, maakt het mogelijk om bedekt het strand of het zwembad te betreden en pas in het water jezelf een bikini aan te meten.

De zikini bestaat uit drie delen: een broekje, een bikinitopje en een middenstuk om een eventueel buikje te verbergen. Dat middenstuk hangt vast aan het boven- en onderstuk door middel van twee ritsen, die je gemakkelijk kan openritsen eenmaal je in het water bent.

De zikini ging in productie bij het badpakkenmerk Phax, waardoor het binnenkort in zo’n 125 winkels in Nederland en België te koop zal zijn voor een 74,95 euro. Parent heeft overigens al een nieuw designidee klaar om op de markt te brengen: een zikini die ook nog voorzien is van een rokje, voor dames die ook over hun bovenbenen nogal onzeker zijn.

Zikini1

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*