Deze zomer gaan we terug in de tijd

90'sDe 90’s worden gekenmerkt door een boel vreselijk foute modetrends, en toch vonden heel wat designers enkele trends de moeite waard om deze zomer opnieuw in het leven te roepen. Een overzicht van wat je alvast van zolder uit je kledingkist mag opvissen!

 

 

 

 

 

 

Waterschoentjes

De plastic schoentjes, vaak gedragen door kinderen om schelpjes en mogelijke kwallen op het strand te lijf te gaan, worden deze zomer weer helemaal hip. En niet alleen voor de kinderen jonger dan tien jaar. Ook volwassen dames mogen zich in het plastic schoeisel hijsen om het zand te trotseren.

Waterschoenen

De haltertop

Ook het jurkje met haltertopsluiting is terug van weggeweest. Ideaal voor dames met een kleine boezem, een absolute no go voor vrouwen met een gezegende D-cup of meer.

Haltertop

Hot pants en naveltruitjes

Hot pants en cropped tops, al dan niet vastgebonden boven de navel, mogen ook weer van onder het stof gehaald worden. We horen het je al denken: The Summer is Magic, zoals dancehit Corona in de 90’s zong!

Cropped top Cropped top1

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*