Vrouw loop halve leven met make-up rond

Make upDe vrouw draagt gemiddeld 13 uur per dag make-up. In totaal komt dat neer op een opgemaakt gezicht gedurende de helft van haar leven.

Wie een vrouw zonder make-up wil spotten, moet daarvoor goed zijn best doen. De meeste dames doen hun make-up op hun gezicht rond 8 uur ’s ochtends en halen er alles pas af rond 21 uur ’s avonds. Een kwart geeft toe de make-up extra lang erop te laten zitten, voor het geval er nog bezoek zou komen.

40% geeft ook grif toe de make-up erop te laten als ze gaan slapen. Make-up geeft heel wat dames een boost in hun zelfvertrouwen, al is het volgens de onderzoekers toch ook belangrijk om je huid te laten ademen door alle make-up eraf te halen en de huid een keer goed te reinigen.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*