Italiaanse blogster ontwerpt luxe kledindlijn voor Zalando

ZalandoDe Italiaanse modeblogster en modeontwerpster Eleonora Carisi is een samenwerking aangegaan met de online retailer Zalando.

De collectie ‘Eleonora Carisi for Zalando’ kenmerkt zich door het bonte natuurprintje, doorgetrokken in de 9 kledingstuks ontworpen door Carisi.

De lijn is vanaf nu verkrijbaar en zijn en wordt meteen tot de luxekledingmarkt gebombardeerd. Prijzen zullen dan ook variëren tussen 130 euro voor een topje tot 400 euro voor een jurk. Bij de materiaalkeuze werd vooral de kaart van zijde en organza gekozen, wat de hogere prijsklasse moet verantwoorden.

“De print die ik voor Zalando heb ontworpen is geïnspireerd op de natuur. In mijn eigen collecties gebruik ik veel natuurlijke ontwerpen. Voor de samenwerking met Zalando heb ik mij geconcentreerd op romantische en vrouwelijke creaties. De print staat voor mooie tijden en positieve energie. Vandaar mijn keuze voor uitgesproken kleuren als groen, blauw en geel”, aldus Carisi.

 

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*