‘Swarovski Gold’: een juweel van een koelkast

Koelkast1De fascinerende Jaren 50 collectie van Smeg is uitgebreid met de nieuwe koelkast FAB28 ‘Swarovski Gold’. De ronde vormen, elegante stralende goudmetallic kleur en chique details benadrukken het exclusieve karakter van deze koelkast en geven elke keuken een unieke uitstraling.
De nieuwe FAB28RDG koelkast is geheel afgewerkt met de kleur van het meest kostbare metaal; goud. Daarnaast is het logo opgebouwd uit Swarovski Elements. De Swarovski Elements zijn één voor één met de hand toegebracht; echt vakmanschap dat ieder item uniek maakt. De goudmetallic kleur, het logo met Swarovski Elements en het goudkleurige logo maken de FAB28RDG tot een juweel van een koelkast, die uniek design combineert met de modernste technologie. De FAB28RDG is niet alleen bijzonder mooi, maar met energieklasse A++ ook zeer energiezuinig. De koelkast heeft een koelgedeelte van 222 liter en een geïntegreerd vriesvak van 26 liter. Het koelgedeelte is tevens flexibel in te delen door de verstelbare glazen leggers en verschillende binnendeurcompartimenten. De unieke FAB28 Swarovski Gold is uitsluitend beschikbaar in rechtsdraaiende uitvoering.
N 09

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*