6 beautytips op een rij

Beauty trickNiemand heeft zin om fortuinen uit te geven aan verzorgingsproducten of uren voor de spiegel te staan om er leuk uit te zien. Daarom zetten wij zes rare beautytricks op een rijtje die echt helpen en bijna niets kosten!

1. Als je je ogen wilt laten schitteren, is er niets beter dan een goede mascara. Veel vrouwen slagen er in de ochtend echter niet in om die mascara altijd vlekkeloos aan te brengen. Vaak raakt het borsteltje even de bovenkant van het oog waardoor je weer kan zitten wrijven om de boel op te knappen. Hou daarom een klein plastic lepeltje op je ooglid terwijl je de mascara aanbrengt, zo komt alle overtollige make-up op het lepeltje terecht en zie jij er prachtig uit.

2. Heb je last van opgezwollen ogen door het huilen of te weinig slaap? Snij dan snel een rauwe aardappel in twee en leg de beide kanten een kleine tien minuten op je gesloten oogleden. De kou zorgt ervoor dat de zwelling wegtrekt en je er weer fris en mooi uitziet.

3. Heb je last van droge plekken op je huid in de winter? Plet dan het vruchtvlees van een overrijpe avocado en smeer het goedje op die plekken. Laat tien minuutjes intrekken en spoel dan af.

4. Heb je nieuwe schoenen gekocht die je nog altijd wat knellen? Ga dan na op welke plekken de knelpunten liggen en smeer deze in met wat vaseline. Zo voorkom je blaren op het einde van de dag.

5. Wil je je make-up langer laten zitten, maar is je primer op? Maak een washandje dan nat met heet water. Knijp het uit en leg het warme, vochtige washandje op je gezicht. Je poriën gaan dan meer open, waardoor de make-up beter wordt opgenomen en langer zal blijven zitten.

6. Smeer bij je ochtendritueel wat foundation over je lippen en breng daarna pas je lipstick aan. De kleur zal veel langer blijven door dat laagje foundation!

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*