Louis Vuitton komt met de perfecte reiskoffer voor BMW i8

Het motto van Louis Vuitton is reizen in stijl en dat neemt het label deze keer wel heel serieus. Zo heeft het een reiskoffer ontworpen die perfect past in de BMWi8. De koffer is gemaakt van het super lichte carbon.

De koffer moet natuurlijk passen in een van de meest sportieve wagens die er momenteel rondrijden. Daarom is ze perfect op maat gemaakt, zodat zowel de koffer als de auto zonder schrammen of stoten kunnen aankomen op hun bestemming. Hypermodern en luxueus. Wij zijn fan!

Bmw1

Bmw

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*