Dries Van Noten komt na 10 jaar weer met een boek

DriesTopontwerper Dries Van Noten brengt na meer dan 10 jaar opnieuw een boek uit. Het is niet de eerste keer dat hij dat doet, maar dit keer geeft hij een exclusief interview in zijn boek. Het boek is al vanaf 7 maart in de boekhandel verkrijgbaar

Met dit luxeboek wil hij een duidelijk overzicht geven van zijn carrière. Al zijn collecties en inspiraties komen aan bod. Het is vooral het beeldmateriaal dat dit boek zo spectaculair maakt. Maar liefst 800 plaatjes geven de carrière van de modegoeroe weer. Het is als het ware een wandeling doorheen zijn hele oeuvre.

Tentoonstelling

Naast het boek wordt ook een reizende tentoonstelling gelanceerd. Dit is trouwens de eerste tentoonstelling die aan het werk van Van Noten gewijd wordt. Eerst in het Musée des Arts Décoratifs in Parijs. Deze tentoonstelling zal lopen van 1 maart tot 31 augustus. Daarna zal er in oktober een volgende tentoonstelling van start gaan in het Modemuseum in Antwerpen.

Het boek van Dries Van Noten bestaat uit 308 pagina’s en kost 60 euro. Het is vanaf 7 maart beschikbaar in de boekhandel.

These icons link to social bookmarking sites where readers can share and discover new web pages.
  • email
  • NuJIJ
  • Print
  • del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Bloglines
  • eKudos
  • MySpace
Geschreven door: Marie- Louise Reichenbach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*